Isolatie

€ 32,46 (€ 39,28 incl btw)
ROCKWOOL BouwPlaat 236 is onbrandbaar en voldoet aan de hoogste Euro-brandklasse A1. BouwPlaat 236 heeft een sterk geluidabsorberend vermogen en biedt dankzij de naadloos aan te brengen steenwolplaten een optimale akoestische isolatie. Ook de thermische isolatie op lange termijn is gewaarborgd omdat de steenwolplaten niet onderhevig zijn aan krimp of uitzetting en dus vrij van koudebruggen. ROCKWOOL BouwPlaat 236 is eenvoudig en kostenbesparend te verwerken als wand- of dakisolatiemateriaal en is daarnaast duurzaam en milieuvriendelijk.
Voorraad
+

€ 32,81 (€ 39,70 incl btw)
ROCKWOOL BouwPlaat 236 is onbrandbaar en voldoet aan de hoogste Euro-brandklasse A1. BouwPlaat 236 heeft een sterk geluidabsorberend vermogen en biedt dankzij de naadloos aan te brengen steenwolplaten een optimale akoestische isolatie. Ook de thermische isolatie op lange termijn is gewaarborgd omdat de steenwolplaten niet onderhevig zijn aan krimp of uitzetting en dus vrij van koudebruggen. ROCKWOOL BouwPlaat 236 is eenvoudig en kostenbesparend te verwerken als wand- of dakisolatiemateriaal en is daarnaast duurzaam en milieuvriendelijk. Onderstaande prijs is per pak (8,64 m²)
Voorraad
+

€ 32,68 (€ 39,54 incl btw)
Steenwolplaat voor wand en plafond. Een lichte en veerkrachtige steenwolplaat die ontwikkeld is voor isolatie van scheidingswanden, plafonds, hellende daken en houtskeletbouw.
Voorraad
+

€ 31,25 (€ 37,81 incl btw)
ROCKWOOL BouwPlaat 236 is onbrandbaar en voldoet aan de hoogste Euro-brandklasse A1. BouwPlaat 236 heeft een sterk geluidabsorberend vermogen en biedt dankzij de naadloos aan te brengen steenwolplaten een optimale akoestische isolatie. Ook de thermische isolatie op lange termijn is gewaarborgd omdat de steenwolplaten niet onderhevig zijn aan krimp of uitzetting en dus vrij van koudebruggen. ROCKWOOL BouwPlaat 236 is eenvoudig en kostenbesparend te verwerken als wand- of dakisolatiemateriaal en is daarnaast duurzaam en milieuvriendelijk. Onderstaande prijs is per pak (5,76 m²)
Voorraad
+

€ 31,75 (€ 38,42 incl btw)
Steenwolplaat voor uitstekende akoestische isolatie in binnenwanden. Stevige onbeklede steenwolplaat voor brandveilige, akoestische en thermische isolatie van scheidings- en voorzetwanden in woning- en utiliteitsbouw.
Voorraad
+