Over ons

Ifshops bestaat uit meerdere webshops, waaronder de sites bestelplafond, bestelwand en bestelisolatie. Met meer dan 30 jaar ervaring in het leveren en monteren van o.a. systeemplafonds en metalstudwanden kunnen we onze klanten uitstekend adviseren. Daarom zijn we de afgelopen jaren al een betrouwbare leverancier voor veel afbouwbedrijven, zzp'ers en particulieren geweest.

Ons kantoor is gevestigd in Bovensmilde, maar de producten leveren wij vanuit de diverse depots in heel Nederland. Alles wat je nodig hebt voor je systeemplafond, gipsplafond of metalstud wand kunnen wij leveren. Elk merk is bij ons te bestellen en wat heel belangrijk is, wij leveren voor de scherpste prijs. Het grootste assortiment kan uit voorraad geleverd worden en dat betekent in de meeste gevallen dat we de volgende werkdag leveren.

Bestel je bij Ifshops dan weet je dat je bij een betrouwbare website je materialen koopt en dat is heel belangrijk.

In ons team staat klantvriendelijkheid voorop. Blijkt een product toch niet op voorraad dan laten wij dat z.s.m. weten. Als wij denken dat de producten die u heeft besteld niet met elkaar combineren of dat er onderdelen missen dan nemen wij contact met u op. Zo voorkomt u dat u met onnodige transportkosten te maken krijgt.