Product filters

Lengte

Gipsplaten

Gipsplaten worden toegepast in zowel wand- als plafondbeplating op een stalen of een houten onderconstructie.

€ 24,40 (€ 29,52 incl btw)

Ecophon Advantage A is voor toepassingen waar een standaard verlaagd plafond gewenst is, waarvan de panelen makkelijk kunnen worden gemonteerd en gedemonteerd en dat aan de minimale functionele eisen voldoet. Ecophon Advantage A wordt gemonteerd in een zichtbare draagconstructie.

De panelen zijn geproduceerd uit een glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijde is afgewerkt met een wit gespoten glasvlies. De rugzijde van het paneel is voorzien van glasvlies. De kanten van Ecophon Advantage A zijn standaard voorzien van een grondlaag.

Voorraad
+

€ 24,79 (€ 30,00 incl btw)
Ecophon Advantage A is voor toepassingen waar een standaard verlaagd plafond gewenst is, waarvan de panelen makkelijk kunnen worden gemonteerd en gedemonteerd en dat aan de minimale functionele eisen voldoet. Ecophon Advantage A wordt gemonteerd in een zichtbare draagconstructie. De panelen zijn geproduceerd uit een glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijde is afgewerkt met een wit gespoten glasvlies. De rugzijde van het paneel is voorzien van glasvlies. De kanten van Ecophon Advantage A zijn standaard voorzien van een grondlaag.
Voorraad
+

€ 12,99 (€ 15,72 incl btw)
Voor het bevestigen van de gipsplaat in de metalen profielen heeft u speciale schroeven nodig. De schroeven hebben een extra scherpe punt om zo éénvoudig het metaal van de staanders en liggers te doorboren.
Voorraad
+

€ 4,95 (€ 5,99 incl btw)

De kunststof bies klemt in het stalen omega profiel en dekt het omegaprofiel geheel af. Zo worden de naden tussen de (beplakte) gipsplaten of meubelpanelen snel en netjes afgewerkt.

Voorraad
+

€ 7,95 (€ 9,62 incl btw)

De stalen omega profielen zijn voor het bevestigen van de platen en kozijnen van een systeemwand.

Voorraad
+

€ 11,50 (€ 13,92 incl btw)

Stalen omega incl. witte pvc afdekbies set. Lengte is 3 meter. Stalen omega voor het bevestigen van de verschillende wand onderdelen.

Voorraad
+

€ 8,82 (€ 10,67 incl btw)

Deze witte kunststof inlegbies past in het witte aluminium omega profiel.

Voorraad
+

€ 19,74 (€ 23,89 incl btw)

Dit witte aluminium omega profiel geeft een luxere uitstraling dan een stalen omega profiel. Doordat hier een witte inlegbies ingedrukt wordt, blijft het aluminium van het omegaprofiel voor een deel zichtbaar.

Voorraad
+

€ 49,54 (€ 59,94 incl btw)

U-Profielen zijn de horizontale profielen die op de vloer en het plafond worden gemonteerd. Hierin worden de C-profielen geklemd. Zo maakt u snel een metal studwand.

Voorraad
+

€ 21,12 (€ 25,56 incl btw)
12,96 m2

Glaswolplaat éénzijdig bekleed met een naturel glasvlies.

Glaswol isolatie 40 mm dik met een RD waarde van 1,05 is speciaal ontwikkeld als thermische en akoestische isolatie van scheidingswanden en binnenwanden. Het wordt gebruikt in zowel nieuwbouw als renovatie van woningen of in industriële gebouwen.

Voorraad
+

Minimale hoeveelheid voor "Knauf Acoustifit glaswol 600x1350x40" is 4.


€ 20,17 (€ 24,41 incl btw)
9,72 m2
Glaswolplaat éénzijdig bekleed met een naturel glasvlies. Glaswol isolatie 50 mm dik met een RD waarde van 1,35 is speciaal ontwikkeld als thermische en akoestische isolatie van scheidingswanden en binnenwanden. Het wordt gebruikt in zowel nieuwbouw als renovatie van woningen of in industriële gebouwen.
Voorraad
+

Minimale hoeveelheid voor "Knauf Acoustifit glaswol 600x1350x50" is 4.


€ 24,42 (€ 29,55 incl btw)
9,72 m2
Glaswolplaat éénzijdig bekleed met een naturel glasvlies. Glaswol isolatie 60 mm dik met een RD waarde van 1,60 is speciaal ontwikkeld als thermische en akoestische isolatie van scheidingswanden en binnenwanden. Het wordt gebruikt in zowel nieuwbouw als renovatie van woningen of in industriële gebouwen.
Voorraad
+

Minimale hoeveelheid voor "Knauf Acoustifit glaswol 600x1350x60" is 4.